Hyppää pääsisältöön

Traffic Management Finland mukana TRA2020-konferenssissa vauhdittamassa suomalaista liikennemarkkinaa

Julkaistu 7.2.2020

Traffic Management Finland osallistuu huhtikuussa Helsingissä järjestettävään Transport Research Arena TRA2020-konferenssiin, joka kokoaa liikennealan kansainväliset vaikuttajat Helsinkiin. Tapahtumaan odotetaan jopa 3000 vierasta.

TRA2020:ssa on esillä liikennealan uusimpia innovaatioita ja tutkimustuloksia. Se on strateginen keskustelu- ja tapaamisareena, johon liikennealan tutkijat, päättäjät ja yritysmaailma kokoontuvat yhteen keskustelemaan eurooppalaisesta liikennealasta sekä tutkimuksesta. Tapahtuman teemana on Rethinking transport – towards clean and inclusive mobility.

“TRA2020 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tuoda kotikentällä esille suomalaista liikennealan osaamista, innovaatioita ja kehitysnäkymiä. Traffic Management Finlandille tapahtuma on hyvä paikka kertoa yhtiön työstä turvallisen, sujuvan ja ympäristöystävällisen liikenteen edistämisessä”, Traffic Management Finlandin vaikuttavuusjohtaja Mikko Saariaho kertoo.

TRA2020-tapahtumassa ovat tänä vuonna teemoina erityisesti esillä turvallisuus, digitalisaatio, liikkumisen automatisaatio ja ympäristö.

”Maailmalla eri valtioiden kesken on käynnissä kilpajuoksu siitä, miten älyliikennettä ja liikennetietoa voidaan hyödyntää kestävän liikkumisen edistämisessä. Meidän tarjoama liikennetieto auttaa kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä luomaan Suomessa uusia liikkumiseen palveluita ihmisille ja tavaroille. Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita avoimen datan hyödyntäjiksi. Kestävän liikkumisen edistäjänä meille on hienoa toimia tapahtuman yhteistyökumppanina, tuoda esille suomalaista erityisyyttä sekä osaamista ja samalla edistää yhtiön liiketoimintaa ja strategian toteuttamista”, Saariaho kiteyttää.

TRA2020 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-30.4.2020. Traffic Management Finlandilla on tapahtumassa osasto sekä puheenvuoroja. Tutustu https://traconference.eu/

Lisätietoja: Vaikuttavuusjohtaja Mikko Saariaho, etunimi.sukunimi@tmfg.fi

Jaa

Tagit