Hyppää pääsisältöön

Osallistu piirustuskilpailuun ja voit voittaa kivoja palkintoja!

4.5.2020

Pidätkö sinä tai lapsesi piirtämisestä? Nyt on mahdollisuus osallistua kaikille avoimeen hyvän mielen piirustuskilpailuun! Kilpailuaika päättyy 3.6.2020. Vielä ehdit mukaan!

 Haaveiletko matkasta kauas lentokoneella? Vai junalla tai autolla läpi kauniin Suomen? Ikävöitkö jo laivamatkasta Tallinnaan tai Tukholmaan? Tai taittuuko matkasi pyöräillen tai joukkoliikennevälineellä?

Ota kynät ja paperia esiin ja taltioi sinua koskettavia tunnelmia sekä tarinoita unelmiesi matkasta. Olennaista on, että matka liikennevälineellä näkyy teoksessasi. Tyyli on vapaa. Anna inspiraation viedä ja luo oma kilpailutyösi!

Traffic Management Finland julkaisee nyt avoimen piirustuskilpailun. Kilpailussa on kolme sarjaa: ensimmäinen lasten sarja on 0-6-vuotiaille, toinen lasten sarja on 7-12-vuotiaille. Lisäksi on aikuisten sarja, johon kuuluvat 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Kummassakin lasten sarjassa palkitaan kolme (3) työtä kivoilla tavarapalkinnoilla. Lisäksi raati jakaa yhdelle työlle ”kunniamaininta”-palkinnon, jonka tekijä palkitaan myös.   

Kilpailutyöt arvioi raati, joka muodostuu Traffic Management Finlandin omasta henkilöstöstä. Raati huomioi kilpailun parhaimmistoa valitessaan eri-ikäisten taitelijoiden taitotason, joten jokaisella on mahdollisuus menestyä!


Osallistumalla kisaan osallistuja teoksen tekijänä myöntää kilpailunjärjestäjälle oikeuden julkaista vastikkeetta kuva kilpailuteoksesta kilpailujärjestäjän www-sivuilla ja/tai some -kanavissa (esim. Fb, Twitter, Insta ym). Kaikki palkitut työt esitellään Traffic Management Finlandin www-sivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Lasten töistä ei mainita kuin etunimi ja ikä.

Näin osallistut:

  • Piirrä kuva matkastasi. Muistathan, että liikennevälineen (auto/ juna/ lentokone/ laiva/ bussi/ polkupyörä/ metro jne.) tulee näkyä kuvassa.
  • Anna työllesi nimi. Halutessasi voit kertoa siihen liittyvän tarinan.
  • Nappaa piirustuksesta mahdollisimman tarkka kuva ja lähetä se yhteystietoineen osoitteeseen viestinta@tmfg.fi. Yhteystietoja ei käytetä missään muussa yhteydessä eikä niitä kerätä rekisteriksi, vaan ne tuhotaan kilpailun päätyttyä. Samasta osoitteesta voit kysyä tarvittaessa lisätietoja.
  • Kilpailuaika on 4.5.2020-3.6.2020