Hyppää pääsisältöön

Hae

ITM rekry

Järjestelmäasiantuntija ITM Finlandiin

Intelligent Traffic Management Finland Oy (ITM Finland) vastaa tieliikenteen hallinnasta Suomen maanteillä vuorokauden kaikkina aikoina, vuoden jokaisena päivänä. ITM Finlandin tieliikennekeskus tarjoaa tieliikenteen ohjaus- ja hallintapalveluja, joihin kuuluvat tieliikenteen ajantasaisen tilannekuvan ylläpito, liikenteen ohjaaminen, liikennetiedottaminen sekä häiriöiden hallinta.

Vuonna 2018 yhtiössämme työskenteli noin 70 henkilöä. Kuulumme Traffic Management Finland -liikenteenohjausyhtiöön.

www.tmfg.fi/fi/road

Haemme ylläpito -yksikköön Pasilaan tai Kouvolaan

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä työskentelet tieliikenteen operatiivisten ICT-järjestelmien ylläpidon, elinkaarenhallinnan ja kehittämisprojektien parissa.

Haemme joukkoomme hyvää tyyppiä, jolla on myös aiempaa kokemusta ICT-järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisprojekteista. Osaamisesi voi painottua johonkin tiettyyn teknologiaan, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja perehtymistä hyvinkin laajaan kattaukseen ICT-järjestelmiä, jotka kytkeytyvät tietoliikenteen avulla automaatiojärjestelmiin ja kenttälaitteisiin.

Järjestelmäkokonaisuuteen sisältyy monimuotoinen kokonaisuus sovelluksia, palvelimia, työasemia, reitittimiä, kytkimiä, konesalitekniikkaa sekä tieliikennekeskusten valvomotekniikkaa neljällä eri paikkakunnalla.

Teknologioita, joita tehtävässäsi kohtaat, ovat mm. Windows ja linux -palvelimet, työasemat, sovelluksien jakelu (SCCM), Active Directory (AD), Microsoft infra (DNS, DHCP jne.), VMware virtualisointialustat, levyjärjestelmäratkaisut (NAS, SAN), palomuurit, tietoliikennelaitteet, pääsynhallinta, sisäiset pilvipalvelut ja monet muut ICT-ratkaisut, joilla tuotetaan liikenteenhallinnan kokonaisuuteen tarvittavat kriittiset palvelut. Lisäksi huolehdit tietoturvan toteutumisesta sekä saavutettavuuden korkeasta tasosta.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä liikenteenhallinnan järjestelmäkokonaisuuden 24/7 käytettävyyden, saatavuuden ja eheyden varmistamiseksi liikenteenohjauksen käyttöön. Tehtävässä ohjaat palveluntuottajien asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Työssäsi hallinnoit palvelutuotannon sopimuksia ja tarvittaessa toimit itse projektipäällikkönä sekä hoidat hankintoja.

Odotamme tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietotekniikasta, tietoliikennetekniikasta tai ohjelmistotekniikasta tai muuta sopivaa yhdistelmää osaamisesta ja kokemuksesta. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tehtävässä työskentelet lähellä loppukäyttäjää ja tarvitset organisointi- ja ongelmanratkaisukykyjä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia sekä kykenet ratkaisemaan erilaisia ongelmia sekä selkiyttämään palveluita käytettävyyden ja saatavuuden näkökulmasta. Lisäksi tarvitset kokemusta monitoimittajaympäristöissä työskentelystä sekä osaat hallita toimittajia. Eduksi luetaan myös julkisten hankintojen tuntemus ja soveltaminen.

Tarjoamme sinulle:
• Vastuuta ja vapautta sekä esimiehen ja yhtiön johdon tuen.
• Mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän lisäksi innostavan ja dynaamisen työyhteisön ja työilmapiirin.
• Hyvät esimies- ja tukipalvelut.
• Ammattitaitoiset ja mukavat kollegat.
• Toimintakulttuurin, jonka kehittämisessä henkilöstömme on avainasemassa.
• Kattavat henkilöstöedut.
• Kilpailukykyisen palkkauksen.
• Mahdollisuuden olla toteuttamassa uusia digitaalisia liikenteen palveluja.

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?18ed0be5 viimeistään 29.9.2019 mennessä. Kutsumme hakemuksen perusteella sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen tapaamiseen jo hakuajan aikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä saat Yksikönpäällikkö Harri Seppiseltä puhelimitse 029 450 7277 tai sähköpostitse harri.seppinen@tmfg.fi otsikolla: ITMF järjestelmäasiantuntija rekrytointi

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi