Hyppää pääsisältöön
rekry

Haemme hankinta-asiantuntijaa Helsinkiin

Traffic Management Finland Group tuottaa ja kehittää liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluita. Tehtävänämme on varmistaa liikenteen turvallisuus ja sujuvuus vastuullisesti kaikissa liikennemuodoissa.

Palvelumme tukevat kansalaisten liikkumista, elinkeinoelämän tarpeita ja kuljetuksia sekä turvallisuusviranomaisten toimintaa. Keräämme, hallinnoimme ja avaamme tietoa luoden samalla mahdollisuuksia markkinoille syntyvälle uudelle liiketoiminnalle. Tarjoamme ja kehitämme uusia, edistyksellisiä palveluita sekä edesautamme liikenteen ekosysteemien kasvua.

Traffic Management Finland -konsernissa yhdistyy neljän liikennemuodon ohjaus ja hallinta, mikä on kansainvälisesti katsoen ainutlaatuista ja edistyksellistä. Olemme edelläkävijänä luomassa innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden liikenteenohjaukseen. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Traffic Management Finland-konsernin muodostavat emoyhtiö Traffic Management Finland Oy (TMF) sekä sen liikennemuotokohtaiset tytäryhtiöt.
• Finrail Oy vastaa rautatieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta
• Intelligent Traffic Management Finland Oy (ITM Finland) vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta
• Vessel Traffic Services Finland (VTS Finland) vastaa meriliikenteen ohjauksesta
• Air Navigation Services Finland (ANS Finland) vastaa lennonvarmistuksesta

Konsernissa työskentelee koko Suomessa yhteensä lähes 1100 henkilöä. Konsernin liikevaihto on noin 220 M€.

HANKINTA-ASIANTUNTIJA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen hankinta-asiantuntijaa TMF-konsernin hankintapalveluihin toimimaan asiantuntijana vaativissa kilpailutuksissa. Vastuullasi on onnistuneiden hankintaprosessien läpivienti yhteistyössä konserniyhtiöiden kanssa. Pääasiallisena tehtävänäsi on hankintaprosessin koordinointi aina hankinnan suunnittelusta hankintapäätösehdotukseen saakka. Vastuullasi on myös Cloudia-kilpailutusjärjestelmän pääkäyttäjätehtävät ja vastuu kilpailutusten hoitamisesta järjestelmässä.

Menestyksekäs tehtävien hoitaminen edellyttää:
• korkeakoulututkintoa soveltuvalta tieteenalalta (esimerkiksi kaupallinen tai tekninen)
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista ja vaativista julkisista hankinnoista
• kokemusta projektityöskentelystä tai projektipäällikkönä toimimisesta
• kokemusta Cloudia-kilpailutusjärjestelmän käytöstä
• aktiivista itsenäistä otetta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta

Arvostamme erityisesti kokemusta ICT-hankinnoista ja erilaisista hankintamenettelyistä sekä hankintatoimen kehittämisestä. Olet työstäsi innostunut ja saat muutkin innostumaan – niin työkaverisi kuin asiakkaatkin. Lisäksi olet kehitysmyönteinen tiimipelaaja.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia tehtäviä liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä sekä mahdollisuuden olla vahvasti rakentamassa tulevaisuuden hankintatoimintoa!

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0fe15e1e 19.5.2019 mennessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat Legal Counsel Mirva Hannukainen, puh. 040 829 9818 mirva.hannukainen@tmfg.fi ja toimitusjohtaja (VTS Finland Oy) Rami Metsäpelto, puh. 040 548 7597, rami.metsapelto@tmfg.fi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.