Hyppää pääsisältöön

Traffic Management Finland työnantajana

Liikutamme. Tee fiksu liike ja tule meille töihin!

Traffic Management Finland-konserni on  edelläkävijä, sillä vastaavanlaista palvelukonseptia  ei löydy mistään muualta maailmasta tällä hetkellä. Haluatko tulla mukaan luomaan uutta suomalaista menestystarinaa? Liity joukkoomme kehittämään palveluitamme  ja luomaan parasta suomalaista työpaikkaa!

Traffic Management Finland Group tuottaa ja kehittää liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluita. Tehtävänämme on varmistaa liikenteen turvallisuus ja sujuvuus vastuullisesti kaikissa liikennemuodoissa. Palvelumme tukevat kansalaisten liikkumista, elinkeinoelämän tarpeita ja kuljetuksia sekä turvallisuusviranomaisten toimintaa. Keräämme, hallinnoimme ja avaamme tietoa luoden samalla mahdollisuuksia markkinoille syntyvälle uudelle liiketoiminnalle. Tarjoamme ja kehitämme uusia, edistyksellisiä palveluita sekä edesautamme liikenteen ekosysteemien kasvua.

Uuden Traffic Management Finland-konsernin muodostavat emoyhtiö Traffic Management Finland Oy (TMF) sekä sen liikennemuotokohtaiset tytäryhtiöt.

  • Finrail Oy vastaa rautatieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta
  • Intelligent Traffic Management Finland Oy (ITM Finland) vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta
  • Vessel Traffic Services Finland (VTS Finland) vastaa meriliikenteen ohjauksesta
  • Air Navigation Services Finland (ANS Finland) vastaa lennonvarmistuksesta

Konsernissamme työskentelee Suomessa lähes 1100 henkilöä.

 

#TMFGREKRY #TMFGCREW #TMFGTIIMI  / #tmfgtiimi #tmfgcrew #tmfgrekry

Avoimet työpaikat

Mikä on TMFG?