Hyppää pääsisältöön

Technical Supervisor

Air Navigation Services Finland Oy tuottaa Suomen lentoreittipalvelun sekä lähi‐ ja lähestymislennonjohtopalvelut 22 lentoasemalle Suomessa. Lentoreittipalvelut sisältävät Suomen aluelennonjohdon, ilmatilan hallinnan, lentopelastuksen sekä lentoliikennevirtojen säätelyn.

ANS Finland vastaa myös lennonvarmistuksen tarvitseman infrastruktuurin suunnittelusta ja ylläpidosta kansainväliset vaatimukset täyttäen ja omaa toimintaansa kehittäen. Meillä työskentelee noin 450 ammattilaista ja olemme osa Traffic Management Finland Groupia, joka toimii Liikenne- ja viestintäministeriön omistajaohjauksessa.


Haemme nyt osaksi asiantuntevaa tiimiämme

7 Järjestelmäasiantuntijaa uuteen Technical Supervisor-tehtävään

lennonvarmistustekniikan järjestelmien ylläpitoyksikköön.


Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo pidempään tekniikan tehtävissä toiminut. Työsuhteesi alkaa kattavalla palkallisella 6 kuukauden mittaisella koulutuksella, josta osa järjestetään ulkomailla. Työtehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee uudenkarheissa toimitiloissamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla.


Pääasialliset työtehtävät
Technical Supervisor toimii 24/7 periaatteella ja vastaa tekniikan palvelutuotannon tilannekuvan raportoinnista lennonjohtoon sekä teknisten järjestelmien päivittäisestä ylläpitotoiminnasta.

Osallistut Helsinki-Vantaan lennonvarmistuksen teknisten ylläpitopalvelujen toteutukseen, sekä vastaat osaltasi lennonvarmistusjärjestelmien toiminnasta valtakunnallisesti.


Tehtäväsi muodostuu operatiivisen lennonjohdon teknisten järjestelmien, tietoliikenteen ja lähiverkkojen valvonta-, hallinta ja ongelmatilanteiden ratkaisemisesta itsenäisesti sekä osana asiantuntijatiimiä. Vastaat tilannekuvan päivittämisestä mm. operatiiviseen lennonjohtoon ja muihin sidosryhmiin teknisten järjestelmien osalta, sekä reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työtehtävät alkavat järjestelmäasiantuntijana toimistotyöajalla ja varallaololla, mutta tarvittaessa työaikamuoto vaihtuu keskeytymättömään kolmivuoroon.


Tehtävässä edellytetään:

• Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK tai muu vastaava)

• Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

• Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmäosaamista

• 3-vuorotyöskentelyvalmiutta, kokemus vuorotyöstä katsotaan eduksi

• Tehtävän luonteen vuoksi sinulla tulee olla valmius saapua varallaolovuoron aikana työpaikalle 1h sisällä kutsusta

• B-ajokorttia

• Moitteetonta taustaa*


Eduksi katsomme:

• Kokemuksen ja halun oppia järjestelmien ylläpitotehtäviä

• Kykyä käyttää ja tuottaa dokumentaatiota

• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

• Joustavuuden ja kehittymishalukkuuden, sekä kyvyn reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin

• Hyvät ongelmanratkaisu- ja kokonaisuuksien hahmottamiskyvyt


Etsimämme henkilö on aloitteellinen, organisointikykyinen, sekä palveluhenkinen tiimipelaaja joka ei tingi laadukkaasta lopputuloksesta.


Tarjoamme sinulle:

Monipuoliset tehtävät liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä, sekä mahdollisuuden olla rakentamassa uutta suomalaista liikenteenohjauksen menestystarinaa.


Saat meiltä kattavan palkallisen koulutuksen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus kehittyä lennonvarmistustekniikan ammattilaiseksi. Koulutuksessa sinut perehdytetään mm. operatiivisen lennonjohdon teknisiin järjestelmiin ja ilmailualan tekniikkaan.
Työntekijöidemme viihtyvyys ja työssä jaksaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä ja meillä onkin loistavia työsuhde-etuja, joista mainittakoon mm. liikunta- ja kulttuuriedut, työmatkatuki, kattava työterveyshuolto sekä 6 viikon lomat, kun työsuhteesi on kestänyt yli vuoden.
Palkka on koulutuksen ajalta n.2800€/kk jonka jälkeen 3000€ - 3500€/kk taustastasi riippuen.

Tämän lisäksi maksetaan TES:n mukaiset varallaolo- ja vuorotyölisät.

Liity joukkoomme kehittämään palveluitamme ja luomaan parasta suomalaista työpaikkaa!

Hakeminen


Hae paikkaa täyttämällä 30.11.2019 mennessä hakulomake, johon voit halutessasi liittää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Hakemuksen pääset jättämään tämän linkin kautta:

https://rekry.ansfinland.fi/rekryans/#/job/5478?portal=rekryans&source=app

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Tehtävää alkaa koulutusjaksolla helmikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Maintenance, ATCC Janne Sahala p.0405926228 7.11 klo 9-10, 15.11 klo 9-10, 22.11 klo 9-10 ja 29.11 klo 9.00 – 10.00.

*Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.