Hyppää pääsisältöön

Järjestelmäasiantuntija, Oulu

Air Navigation Services Finland Oy tuottaa Suomen lentoreittipalvelun sekä lähi‐ ja lähestymislennonjohtopalvelut 22 lentoasemalle Suomessa. Lentoreittipalvelut sisältävät Suomen aluelennonjohdon, ilmatilan hallinnan, lentopelastuksen sekä lentoliikennevirtojen säätelyn.
ANS Finland vastaa myös lennonvarmistuksen tarvitseman infrastruktuurin suunnittelusta ja ylläpidosta kansainväliset vaatimukset täyttäen ja omaa toimintaansa kehittäen. Meillä työskentelee noin 450 ammattilaista ja olemme osa Traffic Management Finland Groupia, joka toimii Liikenne- ja viestintäministeriön omistajaohjauksessa.

Haemme nyt osaksi asiantuntevaa Maintenance Network Airports tiimiämme
Järjestelmäasiantuntijaa lennonvarmistustekniikan järjestelmien ylläpitoyksikköön Ouluun.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo pidempään tekniikan tehtävissä toiminut. Työsuhteesi alkaa kattavalla palkallisella 6 kuukauden mittaisella koulutuksella, josta osa järjestetään ulkomailla. Työtehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee toimitiloissamme Oulun lentoasemalla.

Pääasialliset työtehtävät

Järjestelmäasiantuntija vastaa teknisten järjestelmien päivittäisestä ylläpitotoiminnasta Pohjois-Suomessa, sekä vastaat osaltasi lennonvarmistusjärjestelmien toiminnasta omalla alueellasi.

Tehtäväsi muodostuu operatiivisen lennonjohdon teknisten järjestelmien ylläpidosta ja ongelmatilanteiden ratkaisemisesta itsenäisesti sekä osana asiantuntijatiimiä. Työtehtävissä toimit järjestelmäasiantuntijana toimistotyöajalla ja varallaololla.

Tehtävässä edellytetään:
• Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK tai muu vastaava)
• Perustietoja radiotekniikasta
• Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
• Windows-käyttöjärjestelmäosaamista
• Tehtävä edellyttää varallaoloa Pohjois-Suomen lentoasemilla talvisesonkien aikoina
• Matkustusvalmiutta ja vähintään B-luokan ajokorttia
• Työtehtävien luonteen vuoksi kohtuullista fyysistä kuntoa
• Moitteetonta taustaa*

Eduksi katsomme:
• Kokemuksen ja halun oppia järjestelmien ylläpitotehtäviä
• Kykyä käyttää ja tuottaa dokumentaatiota
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Joustavuuden ja kehittymishalukkuuden, sekä kyvyn reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin
• Hyviä ongelmanratkaisu- ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyjä

Etsimämme henkilö on aloitteellinen, organisointikykyinen, sekä palveluhenkinen tiimipelaaja joka ei tingi laadukkaasta lopputuloksesta. Tehtävässä vaaditaan reagointia nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja odotammekin sinulta joustavuutta ja – kyllä onnistuu asennetta työntekoa kohtaan.
Valittavalla henkilöllä tulee olla myös valmius varallaoloon Rovaniemen lentokentällä joulusesonkien aikaan.

Tarjoamme sinulle:
Monipuoliset tehtävät liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä, sekä mahdollisuuden olla rakentamassa uutta suomalaista liikenteenohjauksen menestystarinaa.

Saat meiltä kattavan palkallisen koulutuksen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus kehittyä lennonvarmistustekniikan ammattilaiseksi. Koulutuksessa sinut perehdytetään mm. operatiivisen lennonjohdon teknisiin järjestelmiin ja ilmailualan tekniikkaan.

Työntekijöidemme viihtyvyys ja työssä jaksaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä ja meillä onkin loistavia työsuhde-etuja, joista mainittakoon mm. liikunta- ja kulttuuriedut, työmatkatuki, kattava työterveyshuolto sekä 6 viikon lomat, kun työsuhteesi on kestänyt yli vuoden.

Palkka on koulutuksen ajalta n.2800€/kk jonka jälkeen 3000€/kk molemmin puolin taustastasi riippuen.
Tämän lisäksi maksetaan sopimuksen mukaiset varallaololisät.

Hakeminen

Liity joukkoomme kehittämään palveluitamme ja luomaan parasta suomalaista työpaikkaa!

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake 30.11.2019 mennessä. Voit liittää halutessasi mukaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.  https://rekry.ansfinland.fi/rekryans/#/job/5432?portal=rekryans&source=app
Tehtävää alkaa koulutusjaksolla helmikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Maintenance Network Airports Kari Latomäki p.0407220842 7.11 klo 9-10, 14.11 klo 9-10, 21.11 klo 9-10 ja 28.11 klo 9.00 – 10.00.


*Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.